![]() |
|
|||||||
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| Komedi Atölyesi Mizahi Yazılar, Hayatın İçinden Güldüren Anlar, Fıkralar... |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Nasılııım? ![]() |
Hiçbir masraftan kaçınmayarak sokakları dolaştım ve taraftarlara sordum;
Neden Kisabirmola.com? DeeDe: Söyleyeni dövsünler lan...Hayatta söylemem...20 TL verirsen söylerim...15 de olur....10 olsun?...5?... Tamaam laa tamam, gel söylicem.Yaklaş... 2 liran var mı? ![]() sonerium: *** kremalı_turta: Çünkü Kisabirmola.com deneyimli kadrosu ve aylar süren tecrübesiyle adeta bir dünya markasıdır da ondan... Evde,iş yerlerinde, internet cafelerde kısaca heryerde güvenle direbileceğiniz ve gülmekten yine altınıza edeceğiniz bir site... sonerium: Sırf gülmeye mi geliyon yani. Hade uzaa kremalı_turta: Poğunu yiyim abi govma *** marlonbora: Benim hiç ailem olmadı aaabi...Kisabirmola.com'dakileri ailem gibi görüyorum...Pek inandırıcı olmadı di mii aaabi...Ama bi dahaki sefere daha iyi bişeyler uydururum... *** kremalı_turta: Ne demek lan "neden Kisabirmola?" Ne demek oğlum "neden Kisabirmola? Nedeni var mı laaayn! Bi şeyi sevmek için illa ki de bir nedeni mi olması lazım? Şimdi sen cevap ver bakiim neden Kisabirmola? sonerium: ee şey, öhe. Bravoooo (Yalaka seni ) kremalı_turta: Öyleyimdir ScRiN: Bizim mahallede Kisabirmola.com'a girmeyeni dövüyorlar. O yüzden mahallede herkes harıl harıl Kisabirmola'nın komedi atölyesi bölümünü okuyoruz... Yarın 12:30'da en iğrenç espriler konusundan sınav var... O yüzden beni fazla meşgul etme...Hade canım kovmadan yürüü... sonerium: Yalanını yiyim. ScRiN: Ekmek musaf çarpsın aabi... sonerium: amiiin, çarpsın ![]() Çok isim karıştırmadım, tırstım biraz. Ama devamı gelebilir tabi ki. Sürç-ü lisan ettiysek affolmaya.
![]() "kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen diye bir kahraman niye yok?" Konulara yorum yazmadan önce okuyunuz: Tümce büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni tümce başlar. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. Kısaca Türkçe, Türkçe yazılır. MSN diliyle değil. Süslü MSN diliyle yazılan mesajlar "uf" olup, kaybolabilir, sonra "mesajıma n'oldu?" demeyin. Ayrıca; Burada küfür etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Burada bize teşekkür etmenize de gerek yok, illa ki edecekseniz de "Teşekkür butonu"na tıklayıverin. Lütfen sadece konularla ilgili ve seviyeli yorum yapın. Aşağıdaki mesaj editörü kendinizi en iyi biçimde ifade etmeniz için konmuştur. Yazıları rengarenk yapmanız onlara anlam katmaz, aksine okunamaz hale getirebilir. "Güzel, kötü, vs" tarzı tek sözcükten oluşan mesajlar veya gülümsemeler göndermeyelim. Ha unutmadan, aşkınızı da burada ilan etmeyin. Site ile ilgili görüşlerinizi, isteklerinizi info@kisabirmola.com adresine yollayın veya iletişim bağlantısına tıklayıverin. Bağlantısı çalışmayan konuları raporlayın, her konuya gereksiz mesaj yazmayın. Msn adresi istemekle ilgili de şahsıma ve yönetici arkadaşlara boşuna PM atmayın, msn kullanmayız biz Ayrıca lütfen Kisabirmola "Kullanıcı Sözleşmesi ve Forum Kuralları" nı okuyunuz. İnternetten Para Kazanma Sanatı-I (PTC-Paid to Click)
Palmbux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay) Neobux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay)Neobux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... Palmbux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... |
|
|
|
| sonerium Adlı Üyenin Mesajına Teşekkür Eden Üyeler |
| Sponsor Reklamları |
|
|
#2 | ||||||
|
Tanımlanamaz birşey ![]()
|
haaha iyi guzelde neden bana zirt pirt mail geliyo dikayetciyim siteden
|
|
|
|
#3 |
|
Nasılııım? ![]() |
http://kisabirmola.com/usercp.php tıkla, abonesi olduğun konulardaki aboneliğini kaldır, tamamdır. Bizde spam yok, istemeyene mail atmayız
![]()
![]() "kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen diye bir kahraman niye yok?" Konulara yorum yazmadan önce okuyunuz: Tümce büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni tümce başlar. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. Kısaca Türkçe, Türkçe yazılır. MSN diliyle değil. Süslü MSN diliyle yazılan mesajlar "uf" olup, kaybolabilir, sonra "mesajıma n'oldu?" demeyin. Ayrıca; Burada küfür etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Burada bize teşekkür etmenize de gerek yok, illa ki edecekseniz de "Teşekkür butonu"na tıklayıverin. Lütfen sadece konularla ilgili ve seviyeli yorum yapın. Aşağıdaki mesaj editörü kendinizi en iyi biçimde ifade etmeniz için konmuştur. Yazıları rengarenk yapmanız onlara anlam katmaz, aksine okunamaz hale getirebilir. "Güzel, kötü, vs" tarzı tek sözcükten oluşan mesajlar veya gülümsemeler göndermeyelim. Ha unutmadan, aşkınızı da burada ilan etmeyin. Site ile ilgili görüşlerinizi, isteklerinizi info@kisabirmola.com adresine yollayın veya iletişim bağlantısına tıklayıverin. Bağlantısı çalışmayan konuları raporlayın, her konuya gereksiz mesaj yazmayın. Msn adresi istemekle ilgili de şahsıma ve yönetici arkadaşlara boşuna PM atmayın, msn kullanmayız biz Ayrıca lütfen Kisabirmola "Kullanıcı Sözleşmesi ve Forum Kuralları" nı okuyunuz. İnternetten Para Kazanma Sanatı-I (PTC-Paid to Click)
Palmbux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay) Neobux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay)Neobux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... Palmbux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... |
|
|
|
|
|
#4 | ||||||
|
Tanımlanamaz birşey ![]()
|
iyide bn biseye abone olmadan hala gelmeye devam ediyolar .sS
|
|
|
|
#5 |
|
Nasılııım? ![]() |
Ayarlarından abonelik seçeneklerini gözden geçir. Konulara otomatik abone olmayı işaretlemişsindir elle abone olmuyorsan. İptal et, düzelir.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Yetkilisi ![]() ![]() |
Tabii haber mailleri de almama ayarı vardı sanırım.
|
|
|
#7 | |||||
|
Kendini aşmış üye ![]()
|
çünkü burası o kadar boş ki kimse yok,insan rahat rahat kafasını dinleyebiliyor
![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Yetkilisi ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#9 | |||||
|
Kendini aşmış üye ![]()
|
aaaaa evet iyi fikir,bi deneyim bakim
![]()
|
|
|
|
#10 | |||||||
|
Bölüm Yöneticisi ![]() ![]()
|
Alıntı:
![]() Ben torpille girdim iyice yerimi sağlamlaştırdım (desem de inanmanyın )
|
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu Konuyu Kimler Okudu: 14
|
|
| apocalypse, berkay, cen.dy, çilek, engineroom, HERO, lavinia, mariene, marlonbora, ozan1101, Radmin, ScRiN, simurg, sonerium |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|