![]() |
|
|||||||
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| Kısabirmola Sözlük Sözcük, Kavram ve Deyimlere Kısabirmola Üyeleri Tarafından Anlamlar Yüklediğimiz, Özgün Tanımlamalar Yaptığımız Katılımcı Sözlük. |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Nasılııım? ![]() |
Gece aklıma esiverdi birden. Lisedeyken de vardı da üniversitede daha bi dikkatimi çekerdi. Kardeşim sabahın köründe ders vardır. Örneğin biz derse 08:30'da başlardık. Kızımız fönlü saçları, rimelli kirpikleri, parlatıcılı rujlu alaşımlı dudakları, fondotenli yüzleri, muhteşem giyim kuşamıyla düğüne gidiyormuş havasıyla dersine yetişirken bendeniz daha uykudan uyanamamış gözler ve doğaçlama efektli saçlarımla üstüme giydiğim kot pantolonla tişörtümün veya kazağımın ayakkabılarımla uyumunu düşünmezken, bu işe akıl sır erdiremiyordum. Erkek olarak bile kıskandığımı farzedersek hemcinslerinin geçirdikleri sinir krizlerinin büyüklüğünün farkındayım. Hala durum aynı mıdır, öğrenci arkadaşlara sormak lazım.Acaba hangi ara uyanılır da bu kadar özen gösterilir kendilerine?
![]() "kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen diye bir kahraman niye yok?" Konulara yorum yazmadan önce okuyunuz: Tümce büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni tümce başlar. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. Kısaca Türkçe, Türkçe yazılır. MSN diliyle değil. Süslü MSN diliyle yazılan mesajlar "uf" olup, kaybolabilir, sonra "mesajıma n'oldu?" demeyin. Ayrıca; Burada küfür etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Burada bize teşekkür etmenize de gerek yok, illa ki edecekseniz de "Teşekkür butonu"na tıklayıverin. Lütfen sadece konularla ilgili ve seviyeli yorum yapın. Aşağıdaki mesaj editörü kendinizi en iyi biçimde ifade etmeniz için konmuştur. Yazıları rengarenk yapmanız onlara anlam katmaz, aksine okunamaz hale getirebilir. "Güzel, kötü, vs" tarzı tek sözcükten oluşan mesajlar veya gülümsemeler göndermeyelim. Ha unutmadan, aşkınızı da burada ilan etmeyin. Site ile ilgili görüşlerinizi, isteklerinizi info@kisabirmola.com adresine yollayın veya iletişim bağlantısına tıklayıverin. Bağlantısı çalışmayan konuları raporlayın, her konuya gereksiz mesaj yazmayın. Msn adresi istemekle ilgili de şahsıma ve yönetici arkadaşlara boşuna PM atmayın, msn kullanmayız biz Ayrıca lütfen Kisabirmola "Kullanıcı Sözleşmesi ve Forum Kuralları" nı okuyunuz. İnternetten Para Kazanma Sanatı-I (PTC-Paid to Click)
Palmbux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay) Neobux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay)Neobux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... Palmbux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... |
|
|
|
| Sponsor Reklamları |
|
|
#2 | |||||
|
Kendini aşmış üye ![]()
|
e ben hala öyleyim
gerçi makyaj yapmayı sevmem ama şöyle bi çeki düzen veririm kendime,paçozluk yapmam![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Nasılııım? ![]() |
Alıntı:
Kızlar size gıcık oluyorum Ben sabah 2 saat önce de kalksam gözümkü açtım sigara yaktım derken saat 08:00 oluveriyor.
![]() "kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen diye bir kahraman niye yok?" Konulara yorum yazmadan önce okuyunuz: Tümce büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni tümce başlar. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. Kısaca Türkçe, Türkçe yazılır. MSN diliyle değil. Süslü MSN diliyle yazılan mesajlar "uf" olup, kaybolabilir, sonra "mesajıma n'oldu?" demeyin. Ayrıca; Burada küfür etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Burada bize teşekkür etmenize de gerek yok, illa ki edecekseniz de "Teşekkür butonu"na tıklayıverin. Lütfen sadece konularla ilgili ve seviyeli yorum yapın. Aşağıdaki mesaj editörü kendinizi en iyi biçimde ifade etmeniz için konmuştur. Yazıları rengarenk yapmanız onlara anlam katmaz, aksine okunamaz hale getirebilir. "Güzel, kötü, vs" tarzı tek sözcükten oluşan mesajlar veya gülümsemeler göndermeyelim. Ha unutmadan, aşkınızı da burada ilan etmeyin. Site ile ilgili görüşlerinizi, isteklerinizi info@kisabirmola.com adresine yollayın veya iletişim bağlantısına tıklayıverin. Bağlantısı çalışmayan konuları raporlayın, her konuya gereksiz mesaj yazmayın. Msn adresi istemekle ilgili de şahsıma ve yönetici arkadaşlara boşuna PM atmayın, msn kullanmayız biz Ayrıca lütfen Kisabirmola "Kullanıcı Sözleşmesi ve Forum Kuralları" nı okuyunuz. İnternetten Para Kazanma Sanatı-I (PTC-Paid to Click)
Palmbux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay) Neobux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay)Neobux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... Palmbux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||
|
Kendini aşmış üye ![]()
|
hahahahaha
![]() ![]() makyaj yapmadan da süper olabilirsin,ki ben öleyimdir övünmek gibi olmasın,erken kalkmama da gerek kalmaz hiç![]()
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
Tanımlanamaz birşey ![]()
|
bende çözemedim kadınları.kadınlarda semavi bir saat kurulu gibi
ne ara kalkar ne ara giyinirler ne ara makyaj yaparlar.ben ne çalışırken ne de okul zamanında tutturamadım şunun ayarını gemide çalışırken dahi 2 saat süre olduğunu bildiğim halde beceremem şimdi ne yapmak lazım kadınları?tebrik mi edelim yoksa sinir olup kızalım mı? ![]() makyaj güzeldir ama abartmadıkları sürece.sabah sabah iş e mi gidiyor ne yapıyor hiç anlaşılmıyor.her zaman karşı çıkmışımdır aşırı abartı makyaja. ![]()
Henüz bir an olmadı,hayallerinin gözümden düşüşü.Hani şimdiki zamanda orda olmayabilir bir yıldızın aslında kaymadığını öğrenişim gibi gittin.Parıldayışı başladı, bilmem kaç milyon yıl sonra yansısa da tenime ışıltısı, yine de gel olur mu? Sonsuzluğa bir aşk sözüm var..Zaten sen bilmesen de ben seni değil seni sevmeyi sevdim..Bu da yeter adam olana... |
||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||
![]()
|
Bir arkadaş sabah 06.30'da kalıkıyodu bu işleri için...benim bir fönüm var hala da severim
makyaj yapan kız doğaldır yapmazsa göze çarpar ne demek yahu, bence tam tersi bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyo yahu ![]() |
||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||
|
Kendini aşmış üye ![]()
|
valla ben de çözemedim
biri der makyajlı kız iyidir,biri der makyajsız,doğal olsun,biri der fönlü olsun,biri der dağınık saç daha çekici![]() napalım şimdi biz en iyisi aynı yoldan gideyim ben,az makyaj,biraz fönlü biraz doğal saç,süper ben,hehehe![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Sömürgen Yönetici ![]() ![]() |
makyaj kadınları güzelleştirir bncede ama tercihim doğal bir güzelliği olmasıdır,makyaja ihtiyaç duymamasıdır ^^
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Yetkilisi ![]() ![]() |
Bana göre bu bakım olayı biraz da ait olunan sosyal tabaka ve sosyoekonomik şartlara da bağlı. Tabiri caizse fakir veya maddi imkanları kısıtlı bir kız veya erkeğin aynı oranda daha az bakımlı veya bakımsız olması beklenir. Velhasıl hayat koşuşturmacasından zaman da bulamaz. Bu okul olayı için de geçerli. Zengin öğrenci ve fakir öğrenci diye hayat gerçekliğine uygun şekilde insanlar için sosyal sınıflandırma yaptığımızda kimin neye ne kadar "boş" veya "dolu" zamanı olduğunda kolayca çözüyoruz. Şimdi bu satırları neden yazıyorum diye merak edecek olan da varsa şöyle açıklayayım. Kimse darılmasın ama doğruya doğru ben günlük veya sabah kalktığında olağan yüz, göz temizliğini, saç, baş bakımını, tarama filan yapan bir bayana "bakımlı" demem, diyemem. Ama bu bakım sanatı için kesenin ağzını sonuna kadar açmış, maddi yönden gamsız ve cidden diğerlerinin standartından "farklı" olan, bu farkı "hissettiren" bir bayanın da hakkını yiyemem. Bu tamamen kaliteli ve iyi bakım tanımım için geçerli, yoksa ucuz, uyduruk bakım teknikleri ve pazar malı makyaj veya bakım ürünlerini kullananlar için geçerli değil. Yani bakım kalitesi = yaşam kalitesi. Kız için de erkek için de geçerli bu. Muhalif görüşler ileri sürülmesi adına da şunu açıklayacağım; ben maalesef o zengin tabaka içerisinde değilim. Buna rağmen bu gerçekleri söylememize de mani değil sanırım
Bakımlı mı bakımsız mı olayına gelirsek. Bakım derecesi insanın karşısındakine değil; ilk başta kendisine karşı olan saygı seviyesini gösterir. Ama hayatım da çokca da tek bir makyaj tekniği uygulamadığı halde bu işin ustalarını bile kıskandıracak "doğal güzellikte" bayanlar tanıdım. Onların ki apayrı bir tanrı vergisi ![]()
|
|
|
#10 | ||
|
Nasılııım? ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Değiiil Kıza değil yani denize, yanlış anlamayın. Bakımlı deniz var bakımsız deniz var. Ayrıca önemli olan Rus güzelliği. Hatta çirkin kadın yoktur az votka vardır ![]() ![]() ![]()
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu Konuyu Kimler Okudu: 10
|
|
| cen.dy, engineroom, Gökmen, HERO, lavinia, Lucatoni, Radmin, ScRiN, simurg, sonerium |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|