Kısabirmola    

Geri git   Kısabirmola | » Muhabbet - Eğlence - Sosyal Forumlar | Kısabirmola Sözlük
Kayıt Ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Tüm Konuları Okundu İşaretle

Kısabirmola Sözlük Sözcük, Kavram ve Deyimlere Kısabirmola Üyeleri Tarafından Anlamlar Yüklediğimiz, Özgün Tanımlamalar Yaptığımız Katılımcı Sözlük.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sabah İlk Derse Tam Takım Makyajlı Gelen Kızlar
Konudaki Cevap Sayısı
33
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
294

Seçenekler Stil
Alt 14-10-2009, 10:15 PM   #1
sonerium
Nasılııım?

sonerium - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1
Ettiği Teşekkür: 939
2.140 Mesajına 3.803 Kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 65
Rep Puanı: 3926
Rep Derecesi : sonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond repute
sonerium - İCQ üzeri Mesaj Gönder sonerium - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Unhappy Sabah İlk Derse Tam Takım Makyajlı Gelen Kızlar

Gece aklıma esiverdi birden. Lisedeyken de vardı da üniversitede daha bi dikkatimi çekerdi. Kardeşim sabahın köründe ders vardır. Örneğin biz derse 08:30'da başlardık. Kızımız fönlü saçları, rimelli kirpikleri, parlatıcılı rujlu alaşımlı dudakları, fondotenli yüzleri, muhteşem giyim kuşamıyla düğüne gidiyormuş havasıyla dersine yetişirken bendeniz daha uykudan uyanamamış gözler ve doğaçlama efektli saçlarımla üstüme giydiğim kot pantolonla tişörtümün veya kazağımın ayakkabılarımla uyumunu düşünmezken, bu işe akıl sır erdiremiyordum. Erkek olarak bile kıskandığımı farzedersek hemcinslerinin geçirdikleri sinir krizlerinin büyüklüğünün farkındayım. Hala durum aynı mıdır, öğrenci arkadaşlara sormak lazım.Acaba hangi ara uyanılır da bu kadar özen gösterilir kendilerine?

"kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen diye bir kahraman niye yok?"

Konulara yorum yazmadan önce okuyunuz: Tümce büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni tümce başlar. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. Kısaca Türkçe, Türkçe yazılır. MSN diliyle değil. Süslü MSN diliyle yazılan mesajlar "uf" olup, kaybolabilir, sonra "mesajıma n'oldu?" demeyin.
Ayrıca;
Burada küfür etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Burada bize teşekkür etmenize de gerek yok, illa ki edecekseniz de "Teşekkür butonu"na tıklayıverin. Lütfen sadece konularla ilgili ve seviyeli yorum yapın. Aşağıdaki mesaj editörü kendinizi en iyi biçimde ifade etmeniz için konmuştur. Yazıları rengarenk yapmanız onlara anlam katmaz, aksine okunamaz hale getirebilir. "Güzel, kötü, vs" tarzı tek sözcükten oluşan mesajlar veya gülümsemeler göndermeyelim. Ha unutmadan, aşkınızı da burada ilan etmeyin. Site ile ilgili görüşlerinizi, isteklerinizi info@kisabirmola.com adresine yollayın veya iletişim bağlantısına tıklayıverin. Bağlantısı çalışmayan konuları raporlayın, her konuya gereksiz mesaj yazmayın. Msn adresi istemekle ilgili de şahsıma ve yönetici arkadaşlara boşuna PM atmayın, msn kullanmayız biz
Ayrıca lütfen Kisabirmola "Kullanıcı Sözleşmesi ve Forum Kuralları" nı okuyunuz.
İnternetten Para Kazanma Sanatı-I (PTC-Paid to Click)
Palmbux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay)
Neobux Minimum ödeme=2 $ (PayPal+AlertPay)

Neobux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız...
Palmbux hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız...
sonerium isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Sponsor Reklamları
Alt 29-01-2010, 07:09 PM   #2
lavinia
Kendini aşmış üye

lavinia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1734
Ettiği Teşekkür: 40
14 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 153
Rep Derecesi : lavinia will become famous soon enoughlavinia will become famous soon enough
Standart Cvp: Sabah İlk Derse Tam Takım Makyajlı Gelen Kızlar

e ben hala öyleyim gerçi makyaj yapmayı sevmem ama şöyle bi çeki düzen veririm kendime,paçozluk yapmam
Alt 29-01-2010, 07:18 PM   #3
sonerium
Nasılııım?

Rep Derecesi : sonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond reputesonerium has a reputation beyond repute

Alıntı:
lavinia´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e ben hala öyleyim gerçi makyaj yapmayı sevmem ama şöyle bi çeki düzen veririm kendime,paçozluk yapmam
Kadınlar makyaj yapınca olağandır, yapmazsa göze çarpar. Ama erkeklerde ayı durum söz konu değil. Kendine azıcık çeki düzen versen hemen "hayırdır" falan sorularına hedef olunur. Bu duruma karşı da ben de tam 11 aydır saç kesme eylemi yaparak ve kendimi koyvererek protesto ediyorum. Kızlar size gıcık oluyorum Ben sabah 2 saat önce de kalksam gözümkü açtım sigara yaktım derken saat 08:00 oluveriyor.

"kimi zaman başarılı kimi zaman başarısız olan kısmen diye bir kahraman niye yok?"

Konulara yorum yazmadan önce okuyunuz: Tümce büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni tümce başlar. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. Kısaca Türkçe, Türkçe yazılır. MSN diliyle değil. Süslü MSN diliyle yazılan mesajlar "uf" olup, kaybolabilir, sonra "mesajıma n'oldu?" demeyin.
Ayrıca;
Burada küfür etmek kimseye bir şey kazandırmaz. Burada bize teşekkür etmenize de gerek yok, illa ki edecekseniz de "Teşekkür butonu"na tıklayıverin. Lütfen sadece konularla ilgili ve seviyeli yorum yapın. Aşağıdaki mesaj editörü kendinizi en iyi biçimde ifade etmeniz için konmuştur. Yazıları rengarenk yapmanız onlara anlam katmaz, aksine okunamaz hale getirebilir. "Güzel, kötü, vs" tarzı tek sözcükten oluşan mesajlar veya gülümsemeler göndermeyelim. Ha unutmadan, aşkınızı da burada ilan etmeyin. Site ile ilgili görüşlerinizi, isteklerinizi info@kisabirmola.com adresine yollayın veya iletişim bağlantısına tıklayıverin. Bağlantısı çalışmayan konuları raporlayın, her konuya gereksiz mesaj yazmayın. Msn adresi istemekle ilgili de şahsıma ve yönetici arkadaşlara boşuna PM atmayın, msn kullanmayız biz
Ayrıca lütfen Kisabirmola "Kullanıcı Sözleşmesi ve Forum Kuralları" nı okuyunuz.

Alt 29-01-2010, 07:22 PM   #4
lavinia
Kendini aşmış üye

Rep Derecesi : lavinia will become famous soon enoughlavinia will become famous soon enough

hahahahaha makyaj yapmadan da süper olabilirsin,ki ben öleyimdir övünmek gibi olmasın,erken kalkmama da gerek kalmaz hiç
Alt 30-01-2010, 12:28 AM   #5
engineroom
Tanımlanamaz birşey

engineroom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 1659
Ettiği Teşekkür: 45
4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı: 191
Rep Derecesi : engineroom has a spectacular aura aboutengineroom has a spectacular aura about

bende çözemedim kadınları.kadınlarda semavi bir saat kurulu gibi ne ara kalkar ne ara giyinirler ne ara makyaj yaparlar.ben ne çalışırken ne de okul zamanında tutturamadım şunun ayarını gemide çalışırken dahi 2 saat süre olduğunu bildiğim halde beceremem şimdi ne yapmak lazım kadınları?tebrik mi edelim yoksa sinir olup kızalım mı?
makyaj güzeldir ama abartmadıkları sürece.sabah sabah iş e mi gidiyor ne yapıyor hiç anlaşılmıyor.her zaman karşı çıkmışımdır aşırı abartı makyaja.
Henüz bir an olmadı,hayallerinin gözümden düşüşü.Hani şimdiki zamanda orda olmayabilir bir yıldızın aslında kaymadığını öğrenişim gibi gittin.Parıldayışı başladı, bilmem kaç milyon yıl sonra yansısa da tenime ışıltısı, yine de gel olur mu? Sonsuzluğa bir aşk sözüm var..Zaten sen bilmesen de ben seni değil seni sevmeyi sevdim..Bu da yeter adam olana...
engineroom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Alt 30-01-2010, 10:11 AM   #6
cen.dy
kendimi durduracak değilim

cen.dy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 51
Ettiği Teşekkür: 499
356 Mesajına 735 Kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 28
Rep Puanı: 1065
Rep Derecesi : cen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud ofcen.dy has much to be proud of

Bir arkadaş sabah 06.30'da kalıkıyodu bu işleri için...benim bir fönüm var hala da severim makyaj yapan kız doğaldır yapmazsa göze çarpar ne demek yahu, bence tam tersi bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyo yahu
cen.dy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Alt 30-01-2010, 02:28 PM   #7
lavinia
Kendini aşmış üye

valla ben de çözemedim biri der makyajlı kız iyidir,biri der makyajsız,doğal olsun,biri der fönlü olsun,biri der dağınık saç daha çekici napalım şimdi biz en iyisi aynı yoldan gideyim ben,az makyaj,biraz fönlü biraz doğal saç,süper ben,hehehe
Alt 30-01-2010, 02:45 PM   #8
ScRiN
Sömürgen Yönetici

ScRiN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 5
Ettiği Teşekkür: 19
11 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı: 89
Rep Derecesi : ScRiN will become famous soon enough
ScRiN - MSN Üzeri Mesaj Gönder

makyaj kadınları güzelleştirir bncede ama tercihim doğal bir güzelliği olmasıdır,makyaja ihtiyaç duymamasıdır ^^
ScRiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Alt 30-01-2010, 03:36 PM   #9
simurg
Forum Yetkilisi

simurg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No: 2
Ettiği Teşekkür: 410
408 Mesajına 743 Kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 31
Rep Puanı: 1543
Rep Derecesi : simurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud ofsimurg has much to be proud of
simurg - MSN Üzeri Mesaj Gönder

Bana göre bu bakım olayı biraz da ait olunan sosyal tabaka ve sosyoekonomik şartlara da bağlı. Tabiri caizse fakir veya maddi imkanları kısıtlı bir kız veya erkeğin aynı oranda daha az bakımlı veya bakımsız olması beklenir. Velhasıl hayat koşuşturmacasından zaman da bulamaz. Bu okul olayı için de geçerli. Zengin öğrenci ve fakir öğrenci diye hayat gerçekliğine uygun şekilde insanlar için sosyal sınıflandırma yaptığımızda kimin neye ne kadar "boş" veya "dolu" zamanı olduğunda kolayca çözüyoruz. Şimdi bu satırları neden yazıyorum diye merak edecek olan da varsa şöyle açıklayayım. Kimse darılmasın ama doğruya doğru ben günlük veya sabah kalktığında olağan yüz, göz temizliğini, saç, baş bakımını, tarama filan yapan bir bayana "bakımlı" demem, diyemem. Ama bu bakım sanatı için kesenin ağzını sonuna kadar açmış, maddi yönden gamsız ve cidden diğerlerinin standartından "farklı" olan, bu farkı "hissettiren" bir bayanın da hakkını yiyemem. Bu tamamen kaliteli ve iyi bakım tanımım için geçerli, yoksa ucuz, uyduruk bakım teknikleri ve pazar malı makyaj veya bakım ürünlerini kullananlar için geçerli değil. Yani bakım kalitesi = yaşam kalitesi. Kız için de erkek için de geçerli bu. Muhalif görüşler ileri sürülmesi adına da şunu açıklayacağım; ben maalesef o zengin tabaka içerisinde değilim. Buna rağmen bu gerçekleri söylememize de mani değil sanırım Bakımlı mı bakımsız mı olayına gelirsek. Bakım derecesi insanın karşısındakine değil; ilk başta kendisine karşı olan saygı seviyesini gösterir. Ama hayatım da çokca da tek bir makyaj tekniği uygulamadığı halde bu işin ustalarını bile kıskandıracak "doğal güzellikte" bayanlar tanıdım. Onların ki apayrı bir tanrı vergisi
http://www.pardus.org.tr/

Python Programlama
Python 2.x
Python 3.x
Tkinter 2.x
Pygame Modülü
simurg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı İle Cevapla
Alt 30-01-2010, 05:22 PM   #10
sonerium
Nasılııım?

Alıntı:
cen.dy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
makyaj yapan kız doğaldır yapmazsa göze çarpar ne demek yahu, bence tam tersi bu erkeklerin kafası nasıl çalışıyo yahu
Doğaldır=doğal karşılanır. Günümüzde makyajsız sokağa çıkan kıza makyajlıdan daha fazla dikkat edilir.

Alıntı:
simurg´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana göre bu bakım olayı biraz da ait olunan sosyal tabaka ve sosyoekonomik şartlara da bağlı. Tabiri caizse fakir veya maddi imkanları kısıtlı bir kız veya erkeğin aynı oranda daha az bakımlı veya bakımsız olması beklenir. Velhasıl hayat koşuşturmacasından zaman da bulamaz. Bu okul olayı için de geçerli. Zengin öğrenci ve fakir öğrenci diye hayat gerçekliğine uygun şekilde insanlar için sosyal sınıflandırma yaptığımızda kimin neye ne kadar "boş" veya "dolu" zamanı olduğunda kolayca çözüyoruz. Şimdi bu satırları neden yazıyorum diye merak edecek olan da varsa şöyle açıklayayım. Kimse darılmasın ama doğruya doğru ben günlük veya sabah kalktığında olağan yüz, göz temizliğini, saç, baş bakımını, tarama filan yapan bir bayana "bakımlı" demem, diyemem. Ama bu bakım sanatı için kesenin ağzını sonuna kadar açmış, maddi yönden gamsız ve cidden diğerlerinin standartından "farklı" olan, bu farkı "hissettiren" bir bayanın da hakkını yiyemem. Bu tamamen kaliteli ve iyi bakım tanımım için geçerli, yoksa ucuz, uyduruk bakım teknikleri ve pazar malı makyaj veya bakım ürünlerini kullananlar için geçerli değil. Yani bakım kalitesi = yaşam kalitesi. Kız için de erkek için de geçerli bu. Muhalif görüşler ileri sürülmesi adına da şunu açıklayacağım; ben maalesef o zengin tabaka içerisinde değilim. Buna rağmen bu gerçekleri söylememize de mani değil sanırım Bakımlı mı bakımsız mı olayına gelirsek. Bakım derecesi insanın karşısındakine değil; ilk başta kendisine karşı olan saygı seviyesini gösterir. Ama hayatım da çokca da tek bir makyaj tekniği uygulamadığı halde bu işin ustalarını bile kıskandıracak "doğal güzellikte" bayanlar tanıdım. Onların ki apayrı bir tanrı vergisi
Katılmıyorum kardeşim. İlk muhalifin ben oluyorum ama katılmıyorum. Makyajdan ne kadar anlamasam da hatta sevmesem de şu gerçektir ki pahalı olan kaliteli demek değildir. Makyajı ya da bakımı pahalı - ucuz kozmetikle yapmak değil uyum ve estetiği yakalamaktır kalite. Hem ayrıca sırf parası yok diye kenar mahalle kızları çirkin mi Değiiil Ayrıca ben doğal güzellik severim. Kendine güvenen kızla denize girelim, sonra ben O'na alıcı gözle bir bakayım Kıza değil yani denize, yanlış anlamayın. Bakımlı deniz var bakımsız deniz var. Ayrıca önemli olan Rus güzelliği. Hatta çirkin kadın yoktur az votka vardır

Ayrıca;

Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

(View-All Bu Konuyu Kimler Okudu: 10
cen.dy, engineroom, Gökmen, HERO, lavinia, Lucatoni, Radmin, ScRiN, simurg, sonerium
Seçenekler
Stil