![]() |
|
|||||||
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünün Mesajları | Tüm Konuları Okundu İşaretle |
| Yazı Tahtası, Serbest Kürsü Kategori Dışı Konular. Konuyu Göndereceğiniz İlgili Forumu Bulamazsanız Buraya Yazabilirsiniz. |
| ||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MRHSYR ![]() |
![]() Çok iğrenç bir durum.Yahu bir kere ne giysen olmaz nereye gitsen sığmaz bir yaratık olmuşsun.Tamam biraz kas erkeği gösteriri ancak bu kadarıda aşırı.O bacaklar ne öyle koşamaz,eğilemez.
![]() Söylemek istesem gönüldekini dilime dolanan ızdırap olur Yazsaydım ben derdimin bir tekini ciltlere sığmayan bir kitap olur Ah ne yaman cileli bir insanmışım sunulan her zehri şifa sanmışım Ahh ne aldanmışım aldanan gönülde AŞK serap olur... |
|
|
|
| Sponsor Reklamları |
|
|
#2 |
|
Forum Yetkilisi ![]() ![]() |
O slip donu bacaklardan nasıl geçirmiş de oturtmuş
anlamadım bu olayı ,işte. Fotoşop harikası galiba. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sömürgen Yönetici ![]() ![]() |
valla iğrenç bunu gören kaçar hiç sevgiliside olmaz yazıkk
hani bi işe yarasa gidip bnde yapıyım bunlar valla ayıp olcak ama hayvan gibi besleniyolaro don bbez gibi bağlanıyordur belki ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Yetkilisi ![]() ![]() |
Bu adamlar göründüğü kadar kuvvetli yada yenilmez değiller. Damarları bahçe hortumu gibi şişmiş kollarda ve bacaklarda. Onlardan birine toplu iğne batırın ve çıkarın kan banyosu içinde ölürler
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||
|
THOUGHTLESS ![]()
|
Yok yav bu gerçek değildir. İnsan değil ki bu :s
|
|
|
|
#6 |
|
MRHSYR ![]() |
Vallaha ben spor salonuna gidiyordum 3 sene kadar önce.Orada canan diye bir kız vardı inanın kolları benim bacağım gibiydi
![]() Damarlar aynen bahçe sulama hortumu gibi... sevmiyorum aşırı kası herşeyi tadından bırakmak gerek...
![]() Söylemek istesem gönüldekini dilime dolanan ızdırap olur Yazsaydım ben derdimin bir tekini ciltlere sığmayan bir kitap olur Ah ne yaman cileli bir insanmışım sunulan her zehri şifa sanmışım Ahh ne aldanmışım aldanan gönülde AŞK serap olur... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
:)~Gudubet Yönetici~(: ![]() ![]() |
Aşırısı güzel olmuyor ama erkek dediğinde cılız olmucak bi kere
bi kızada çok kas gitmezde..biraz kızdada kas olabilir.. ![]()
|
|
|
#8 |
|
' qaDam ' ![]() |
Bune ya
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||||
|
PessimisT ![]() ![]()
|
Bu fazla abartı olmuş
|
|
|
|
#10 |
|
Sömürgen Yönetici ![]() ![]() |
ıyy hiç sevmem
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(View-All)
Bu Konuyu Kimler Okudu: 18
|
|
| AmbaSSadoR, anibiaNof, berkay, Byusta, caveman, cen.dy, DeeDE, engineroom, HERO, lavinia, ozan1101, pessimist, rachadell, ScRiN, Semih, simurg, sonerium |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|